Skip to content

Publikusz

A nácik nem demokraták, tévedésben vagytok

szeptember 25, 2010 - Rudolf János

Vendég: és a valódi demokráciával hogy állsz - Jani ?
Vona: A véleményszabadság példátlan megsértése a Jobbik-hirdetés letiltása.

RJ: A Nácik nem demokraták, tévedésben vagy
Kezdjük ott, kik a nácik?
Tudom ti szeretitek cicomázni, hogy fasiszta, nyilas, hungarista, stb a nemzetiszocialista mozgalmakat, de szerencsére ennél sokkal egyszerűbb.
Perdef szerint az a náci, aki a bűnöst etnikai alapon keresi és találja meg.
Azaz Pisitkére nem azért haragszik mert Pistike valami rosszat csinált, hanem Pistikére azért haragszik mert Pistike valamely nép tagjának született.
Pistike csak a tetteiért felel, származásáról nem tehet. Arról se tehet, ha cigánynak születik, arról se tehet ha szlováknak születik, stb.stb..
Hogy kerül ide a demokrácia?
Sehogy!
Se Hitler nem, se egyetlen egy nemzetiszocialista bagázs nem volt demokrata.
A demokráciához való viszonyukat Goebbels fogalmazta meg legérthetőbben: "Az a jó a demokráciában, hogy megássa a saját sírját."
Magyarán Goebbels szerint fel kell használni a demokratikus értékeket, pl a szólásszabadság lehetőségét, node nem másért mint azért, hogy aztán kinyírják azt.
Ez körülbelül olyan, minta te éheznél de én befogadnálak magamhoz, majd amint jóllaktál hálából kirabolnál.
Olyan cigányosan hangzik?
Hát az is.
A Vona-féle banda pontosan a tükröt utálja legjobban a romákba. Pl. én dolgozok, Vona követőinek kimagasló hányada utálja a munkát. Én tök egyedül is simán besétálok közibék, Vona követői egyedül tök gyávák, még az utcán is csak csapatosan mernek mászkálni.
Szóval nácikkal nem paktálunk, méghozzá egyszerű oka van: mert a demokratikus asztalunk nem azok számára létesült, akik azt lerombolni kívánják.
Akkor miért jelenhettek meg mondjuk a kerkán?
Mert ti szimplán csak hülyék vagytok.
--
hogy lettetek hülyék?
úgy, hogy Gyurcsány még nem keresett eleget rajtatok.
Nektek köszönhetően idén Gyurcsánynak már nem 110millió lesz az éves osztaléka, hanem jóval 170millió felett. A kurucinfó is például ezért és ilyen pénzekből készül számotokra.
Hajrá hát, előbb-utóbb majdcsak éhendögletek.
Megjelent itt: http://www.kerka.net/node/1206#comment-13570

Hozzászólások

:(

december 26, 2012 - Vendég, 6 év 17 hét ago
Comment id: 620

Janni.....................

Téged és a "blog-piramisodat" ki pénzeli?

Te ugyanazt csinálod amit ott fentebb leírtál.
Annyira undorítónak tartom ezt a stílust, hogy folyamatosan hivatkozol egyik blogodról a másikra, ergo minden alátámasztást és hivatkozást te adsz saját magadra majdnem az összes cikkedben.
Attól hogy Google kereső számára egy cikket 100-szór megírsz, még nem lesz igazad.

Ne haragudj de visszataszító amit művelsz. Minden szempontból, gondolok itt a blogok duplikálásra - a saját magadra való folyamatos hivatkozásokra - és hogy így próbálod befolyásolni a google keresőt.

A náci az pedig a NEMZETI SZOCIALISTA. érted te szerencsétlen? olvassál már többet.

Továbbá a faji megkülönböztetést igen komolyan gyakorolták a zsidók (pedig a magyar főrabbi többször is kijelentette hogy nem fajnak hanem vallásnak tartja a zsidóságot) , tehát ok és okozat kicsit foglalkozzál a háttérrel is, vajon miért lehetett annak idején ennyi embert meghülyíteni és a zsidók ellen fordítani?

Nagyon sajnálom a deportálás alatt elhunyt ártatlan zsidó vallású embereket, meghaltak pár darab másik zsidó és náci ember miatt, még egyszer hangsúlyozom, hogy nagyon sajnálom.
Azokat a zsidó vallású embereket is nagyon sajnálom, akiket a nagy kommunista szovjetunióban kivégeztek. (mert nagyon sok zsidót ott is kivégeztek)

És te Jani: te ezt az egészet csak azért csinálod, hogy uszítsd a népet. (aki nem olyan nézetekkel él mint te azok jobb ha egymással vesznek össze - te ezt így gondolod illetve azok akik megbízásából te esetlegesen tevékenykedsz)
Amit te képviselsz az a legalja, neked csak az a lényeg hogy az embereket és nézeteiket megoszd.

Itt szeretnék üzenni a zsidó és keresztény Magyaroknak egyaránt:
Ne hagyjátok magatokat! Ha ti magyarnak valljátok magatokat akkor azok is vagytok. Ne hagyjátok magatokat befolyásolni sem vallási sem etnikai provokációkkal.

Ne hagyjátok hogy a vallásotok és vezetőitek, irányítsanak benneteket, szabad emberek vagytok és legyen önálló gondolatotok és véleményetek. Mondjátok meg a rabbinak és a jobbikos vezetőiteknek egyaránt hogy hisztek az egyenlőségben - Ha ezt így gondoljátok.
A világ változik és remélem jó irányba.

Nyugodtan üljetek le beszélgetni egymással akárhogy is tiltják azt az általatok képviselt vallások vagy nézetek vagy pártok.

NEKED KI FIZET JANNNIII???????????????????????

ÁTLÁTSZÓ AMIT CSINÁLSZ JANI - Nem hiteles!!!!!!!!!!