Skip to content

Publikusz

Ahol a "fal adja a másikat" - mandiner.hu

május 14, 2011 - Rudolf János

Mystes 2011. május 14. 16:20
@Rudolf János
"Szóval szerintem kellenek mindig akik néha elgondolkodtatnak. Nem hálás szerep viszont szórakoztató."

Kedves János, úgy tűnik keverednek benned a dolgok. Az igaz, hogy kellenek, akik néha elgondolkodtatnak (pl Bibó). De én még itt a Mandineren nem láttam olyan kommentelőt, akit Te elgondolkodtattál volna. Inkább piszkálod, bosszantod, direkt fikázod a vitapartnereket (és ebben éled ki magad). Azok meg viszont, téged. Abban viszont igazad van, hogy ez nem hálás szerep, viszont szórakoztató.
Jobb lenne viszont, ha bohóckodás helyett a Mandiner a véleménycsere és a közös gondolkodás terepe lenne. Én ezért lennék hálás.


Rudolf János:
Látod valóban máshogyan gondoljuk
Nem véletlen cseszegetem itt a mandiner.hu szerkesztőit. Szerintem ugyanis az írástudónak FELELŐSSÉGE van.
Ti itt élvezitek, hogy bedobtok valamit majd páholyból lesitek miként ugranak az emberek rá ezekre a koncokra.
Én valóban belemászok ebbe a ganyéba, mert más ötletem nincs - ám közben reménykedek, hogy egyszer a mandiner.hu-t létrehozó ifjak is felnőnek majd ahhoz a kereszthez amit felemelni gondoltak.
Már csak azért is, mert világnézetileg elméletben nem lennénk olyan távoliak egymástól, sőt ti lesztek egyszer majd a mi utódaink.
Egy biztos: mi soha nem néztük le az embereket. (kikre gondolok? azokra akik a 80-as évek végén kezdték, aztán idővel pont az ilyesmik miatt vagy belepusztultak fizikailag is, vagy végleg kivonultak a közéletből)
Szóval az írástudónak TÖBB annál a felelőssége, mintsem, hogy kényelmes karosszékéből a kommenteket olvasgatva azon röhögjön, hogy kétségbeesett csalódott kifosztott reményvesztett emberek miként tépik egymást.
Mystes
@Rudolf János
"Mivel a mandiner.hu-n mindig ugyan azok a témák ismétlődnek (cigány-gyurcsány-zsidó-cigány-gyurcsány-stb) elfér ez is még:"

Azért ne felejtsük ki az ismétlődő témák közül Rudolf Jánost sem, aki nem mellesleg hatékonyan közreműködik abban, hogy a teljesen cigány-, zsidó- és gyurcsánymentes témák is előbb -utóbb vagy a cigányokról vagy a gyurcsányról, vagy a zsidókról szóljanak (mint rendkívül fontos témákról) tekintve, hogy Janó ezekhez rendelkezik olyan gondolati panellel, amit ismételten bekopizhat, ismételhet, egyenlőségjelet kitehet.
Ne felejtsük el, egy blogért nemcsak a bloggazda, hanem a kommentelők is felelősek. Azok is képesek lerohasztani egy blogot.


Rudolf János
Látom érted mit írtam, és én csak megköszönni tudom, hogy reagáltál rá.
Nem fölényeskedve válaszolok, hanem kérlek értsd úgy, ahogyan én írtam.
De lépjünk tovább: mit lehet tenni?
A gyeplőt nem jó sosem bedobni. Ez NEM moderálást jelent, hanem a megfelelő helyeken megfelelő kommenteknél való útmutatást. Támaszt, segítséget!
Az idétlen vihorászás helyett ideje hozzákezdenetek.
De még egyszer: ebben a pillanatban nekem már az is komoly öröm, hogy átgondoltad azt amiről írtam.

A teljes (amúgy sokáig szórakoztató) link:
http://mandiner.hu/cikk/20110514_jobbik_a_hit_gyulekezete_a_fidesz_szektaja

Hozzászólások

Jani Isten vagy !

június 23, 2011 - Vendég, 7 év 44 hét ago
Comment id: 595

Nem is néztem belőled ki hogy igy kiállsz Keszthelyért a Kórházért.és még ha tudnád amit én.
Mi régen jó barátok voltunk akkor még saját szoftvereket irtál a vendéglátóipari gépekre.Néha én helyettesítettelek míg "más" dolgod akadt.Nagyon tisztelem ezt a kemény tökös hozzáállást. Tisztelettel F.A.

answer this topic

július 17, 2013 - Vendég, 5 év 40 hét ago
Comment id: 635

I opine that's important to demonstrate your professor your writing skillfulness. It's not easy, but you will fix it, if buy research papers.