Skip to content

Publikusz

A fő probléma, hogy ti ellopjátok(!) az Olimpiát

augusztus 8, 2012 - Rudolf János

Vendég: A ballib mocskosságának nincs határa, olimpikonjainkat - Gyurta Danit kikezdte a söpredék - Aczél Endre, Gréczy Zsolt, Bochkor Gábor, Magyari Gábor.

RJ: az újkori Olimpia alapötlete, hogy az ókorban a görög városállamok még az egymás közti háborúkat is felfüggesztették a sport kedvéért. Coubertin báró az újkori olimpia kiagyalója ezért egyenesen úgy hitte, hogy ha csak időnként is, de a sport kedvéért képesek lennétek a nacionalista alapú harcot beszüntetni, akkor ez egyenest világBÉKÉhez fog idővel elvezetni.

Ezzel szemben ma ti NEM a sprotnak örültök, hanem "hajrá magyar, öld meg" szabályosan egy Fradi-Újpest lelátót(!) csináltok még az Olimpiából is. Ahol a sport, a foci már kurvára nem is számít, csak az lesz a lényeges, hogy a másik nép ellen hogyan lehet uszítani.

Márpedig ez amit ti műveltek, ahol a harchoz használjátok fel a sportot és nem a békéhez, pontosan, hogy az olimpiai eszme ELLOPÁSA!

Érti maga ezt Margit?

(mikor lenne ez másként? ha élvezni tudnád akár azt is, ahogy egy román vagy izraeli sportoló is sikert ér el - ugyanis az is ugyan olyan szép, abban is ugyan annyi sok munka van)

Szóval döntsd el, az Olimpia kapcsán maga a "sport" a fontos, vagy pedig a lelátón folytatott harc.

Hiszem segítettem rajtad..
link: http://www.helikonportal.net/hir/jobboldal-irigyseg-nyomor#comment-30966